Hoppa på tåget #Nattlampa

Då var det åter dagas för att hoppa på tåget som vår duktiga Lokförare Åke tuffar fram..

Dagens ämne handlar om nattlampa … men för många är det en lampa man har hemma i ett vägguttag för att lysa upp golvet för att se i mörkret, väldigt vanligt om man har små barn i familjen. Vissa har en vanlig lampa tänd i ex hallen, köket eller rent av sovrummet osv.. Men hemma hos mig är det svart – jag har ingen lampa tänd på nätterna och den nattlampa som lyser är antingen den utanför mitt fönster som ger ett sken in, eller så månens sken på vintern.
Men förutom dessa så står min dator oftast igång även att jag viker ner skärmen på min Laptop så är det ändå ett sken från den.. spec då jag somnar ifrån den – vilket händer ganska ofta! 😀

Men här kommer nån bild på den bästa nattlampan som lyser in i min bostad..  🙂

Den övre bilden är så månen som skiner rakt in och med den som lyser upp inne så behövs ingen lampa inomhus! 🙂

Men visst det står även en lampa direkt utanför min balkong som även den lyser upp en hel del, både i köket och vardagsrummet, men på nätter då man skall sova vill jag ha mörkt – Svart hellst. Sommartid har jag svarta gardiner i sovrummet som skärmar av mot vardagsrummet.

Just nu har vi 25 grader i skuggan – Riktigt härligt att få sitta ute och göra sin “Hoppa på tåget” och njuta av den härliga dagen!
Nu önskar jag er alla en härlig lördags eftermiddag! 🙂