Hoppa på tåget #Fotboll

Då är det åter dags att hoppa på tåget med våran Lokförare Åke som spakar oss fram genom vårt land och även i andra länder tuffar han på..
Men idag blev en väldig sen påstigning då dagen har haft så mycket annat på schemat, men nu först kunde jag sätta mig ner efter en himla flygande både hit och dit för att hämta saker som jag köpt på loppis och även fixat både ute och inomhus här hemma. Detta kunde jag inte skjuta upp längre utan nu var det så dags att göra dessa “måsten” ..

Men som tur är kan man kliva ombord på tåget med olika avgångstider.. Tack och lov för det! 🙂

Dagens destinations ord är alltså Fotboll – Ja ha inte min starka sida längre tyvärr.. Mina barn spelar inte som förr i tiden med träningar ca två gånger per vecka och matcher på helgerna.. För när isen försvinner för Bandyn då är det fotbollen som gäller.. Men numera har jag bara sonen som spelar då och då för att hålla igång kroppen, men men så är det livet förändras med åldern, sägs det 😛

Istället för att tjata ut er om mina barn så har Sundsvall ett fotbollslag som då heter Gif (Giffarna) Sundsvall. Ni som nu är intresserade av fotboll känner säkerligen igen dem?

Så här glada kan Giffarnas ungdomslag vara när de spelar hem Guldet! Härlig lagbild! 🙂

Önskar alla en härlig Söndag! Missa inte Skyltsöndagen med BP imorgon! 🙂