Hoppa på tåget #Moln & Skyltsöndag #481

Dubbel söndag..

Dags att göra om hela inlägget så det blir rätt gjort.. Jag gjorde inlägget med Skyltsöndag för flera dagar sedan och tidsinställde den – Men då jag hade sådan huvudvärk igår Lördag så blev allt kaos.. Jag hade börjat bygga på med Hoppa på tåget på kvällen, men vad händer senare ? Glömde helt av att den var tidsinställd så jag uppdaterade aldrig med att ta bort tidsinställningen..så knasig kan det bli.. När jag väl upptäckte detta så märker jag såklart att den ligger ute  trots den inte är klar.

Tyvärr raderade jag alltihopa istället för att uppdatera inlägget.. men men.. så kan det gå då man inte fungerar normalt.  Men ni som hann se detta måste ha skrattat gott åt denna kaos.. Den bjuder jag på!

Hoppa på tåget #Moln

Våran Lokföre Åke önskade se många moln denna omgång och det måste vi se till att han får, även att det är lite efteråt..(Lördag)
Men här är mina bidrag..

Många bilder med moln blev det.. Men vad man kan se i molnen är nog olika för oss alla.. så här får fantasin flöda! =)

 

Skyltsöndag med bästa BP

Men nu är det dags att förändra lite igen.. Jag som gått och väntat och väntat på att tillfället ska ges att få komma in där jag kunde ta bilder för att slå rekordet i antal skyltar i samma bild.. Ärligt vet jag inte riktigt när detta tillfälle ges, men istället ramlade jag över något helt annat som jag fotade istället – Tro det eller ej men jag har grundligt räknat allt på bilden och med detta sagt så är antalet med pallarna och med alla raderna som de står tre -fyra rader bakåt. (Har räknat på tre flaskor i rad bakåt på hyllan) Då på de som syns..
Ni är mer än gärna välkomna att räkna ni oxå – Jag tog hjälp av personalen på plats att räkna hur mycket det fanns! =) De två nedre bilderna är inte inräknade då de inte är med på första bilden.. Men ändå i olika vinklar så ni ser hur det ser ut.

Skyltarna uppnår till 6 622 st i den första bilden, men de andra två visar hur det ser ut i olika vinklar OBS! Det är endast första bilden som är med i Tävlingen för mest skyltar i en och samma bild!

Därmed önskar jag  er alla en trevlig vecka! =)