Skyltsöndag #482

Då var det åter dags för den roliga utmaningen med skyltar som våran härliga domare BP håller greppet om! =)

Vem som hellst kan vara med och länka upp hos våran härliga BP.. Man besöker hennes sida så får man mer info där hur detta fungerar! =) Känner du dig manad så kom med du oxå i vårt glada gäng!

Men idag skall jag bjuda på lite andra skyltar som blir ett axplock.. Har visserligen tagit en del bilder på skyltar, men måste helt klart öka på mitt förråd med skyltar inför vintern. Det kan komma dagar man inte känner sig helt pigg att gå ut för att fotografera och då kan det vara bra med ett lite förråd med skyltar! =)

Men här kommer mitt bidrag – Skyltar som står efter E4 Norrut från Njurunda ut till Timrå =) Häng med på en resa..

Lite vägarbete på Sundsvalls bron, enkelfil är det på båda sidorna på bron..

Så där .. nu är  man nästan hemma.. eftersom det är byggnation av ny bro över E4 så måste man köra förbi bron om man fortsätter norrut,  men i mitt fall svänger jag av mot Timrå C/Östrand …

Här ser man avstängningen för bro överfarten.. Här svänger jag alltså höger och ner för backen och åter höger, direkt efter viadukten höger igen .. Följer vägen upp till en korsning håller höger igen..

Då kommer man till denna rondell, kör efter skylten “Vivsta” runt till där man ser bilens framlysen i rondellen där till vänster.. där svänger man upp höger och fortsätter upp för hela backen och där vänster – Då är man framme där jag bor! =)

Nu har ni som kommer ner från Stockholms hållet fått en enkel vägbeskrivning fram till min Bostadsrättsförening. Tyvärr har jag missat tagit en bild då man ser området och infarten hit.. Det finns två infarter beroende vilken del av området man besöker. en skall man till mig då är det denna som jag skrivit om här! =)

Nu önskar jag er alla en härlig söndagseftermiddag/kväll! =)