Hoppa på tåget #Bok – Kapitel 4

Då var det åter dags för en utmaning som våran Lokförare Åke vill att vi skall tolka.. Denna gången skall vi ställa oss vid en bokhylla och peka ut en bok, därmed slå upp kapitel fyra och det är just detta vi skall visa upp idag..

När jag  gjorde detta så blev det häpnadsväckande och passande med en bok som heter NorrskenBoken är skriven utav Carl Bergstrand som även har en Facebook grupp som heter Norrskensverige.
Boken är en heltäckande handbok ämnad för oss Norrskens jägare, en även för den som är väldigt intresserad av Norrsken. Man behöver inte vara jätte insatt för man får en bra förklaring i denna bok om vad som händer och vad man bör tänka på när man skall ut och jaga norrskenet.

Här är några bilder över kapitel fyra samt några bilder som Carl har tagit ute på Gotland där han bor. Så passa på att njuta av denna härliga information! =)

                     

Där är mitt bidrag från kapitel fyra ur boken! =) Hoppas ni blev lite klokare utav denna information?

Dessa två sista bilderna är mina egna norrskens bilder från den 12-13 Augusti då vi även hade Perseiderna som syndes tydligt när de for fram på himlen samtidigt som det var norrsken, några av mina bilder fick jag med dessa Perseider och om man vill se dessa kan man kika in på förra Lördagens inlägg där alla mina bilder finns med norrsken och Perseiderna.

Härmed så önskar jag att alla får en fin lördag! =)