Hoppa på tåget #Fredag den 13 // Skyltsöndag #488

Idag blir det en dubbel då lördagen blev kaotisk med lite annat akuta saker som kom i vägen.. Men jag meddelade vår Lokförare Åke och fick dispens, så här kommer mitt bidrag..

Fredag den trettonde är enligt legenden en otursdag, men för andra en turdag.. för min del så blev det mer en turdag/natt med att fånga norrsken – som många redan sett var Åke och jag ute på norrskens jakt på Torsdag kvällen mot fredagen och det blev väldigt lyckat! Men även var jag ute på Fredag mot Lördag själv då och fångade massor med fina bilder av norrskenets pulserande dans… Fredag kvällen o natten var helt magisk.. vart än jag vände mig fanns det grönt sken och med inslag av rött svagt sken.  Ja jag skall inte håller er på halster längre.. Det blir lite blandade från natten med Åke och Fredagskvällen mot Lördag då det är samma dag! =)  Enjoy!

Börjar med dessa som var från natten mot Lördag med Åke på Alnön..

   

Fortsätter med dessa från Lördags kvällen mot söndag..

     

Där avslutar jag Hoppa på tåget! =) 

 

Skyltsöndag #488

Skyltsöndag med BP blir inte enligt önskemål, men det blev som sagt ändå fast före så att säga.. (Önskan var att få norrskens bilder på skyltsöndag.. ) Men ärligt så är norrskenet inte en skylt på långa vägar..  så här kommer bidraget för söndags temat! =)
Jag fortsätter med skyltar från Pripjat (spökstaden) i Chernobyl då det ligger mig varmt om hjärtat 💕

 

Nu önskar jag er alla en härlig söndag, här skiner solen men det är kyligt med endast +5 grader nu på morgonen vid 09.00.. Snart är det vitt på backen.. Brr…  =)