Hoppa på tåget #Grillning

Då var det dags för en tågresa igen med våran duktiga Lokförare Åke i spetsen! =)
Han hämtar upp oss troget varje lördag och många stationer har det hunnit bli.. Riktigt trevligt att se så många vara med i både text och bilder! <3

Denna gången skall vi som sagt Grilla.. Men undra om alla äter grillat kött/korv mm? Det kan vara så att vi har några veggisar med på resan? Då kan man fundera på vad de väljer att ha på grillen istället för kött.. Detta blir en intressant lördags resa med att besöka allas sidor runt om i världen! =)

Hur som hellst har vi grillat både här hemma utanför på grillplatsen utanför min balkong med fina grannar/vänner =)

Har även grillat hemma hos min son på den fina altanen han byggde runt huset, men som inte var klar vid grillningen, men båda gångerna som vi grillat har det varit både gott och mycket trevligt sällskap!  (Eftersom jag ej bett om lov att publicera bilderna, så har jag suddat ut ansiktena på personerna som var med.)

Men så höll jag på att glömma av helt att jag även var på en fest med grillning.. Den gången var jag chaufför, men eftersom jag körde dit & hem så blev jag även kvar på festen =) Det var långt hemifrån.. dryga 10 mil enkel resa.. Men kul var det och gott med grillning! =)  Hoppas ni kan gissa vad vi åt för gott??

Ha nu en underbart fin lördag allihopa! 

P.S Det är Norrskens chanser ikväll, men vädret visar molningt med regn/snö i hela Sverige för kvällen/natten, de som ändå beger sig ut kan ha turen med sig om det blir nån lucka i molnen.. D.S